Ben bugünlerde çok sıkılıyorum. Açık konuşmak lazımsa yazmak gelmiyor içimden. Suspus bir hayatın sürgününden mi neden bilmem.
Kafam çok bulanık. Yorgun ve bitkin. Ne sözlerde kifaye arıyorum nede kendimde. Sadece kafa dağıtmaya çalışıyorum.
Aslında bazen cümlelerim bile kifayesiz kalıyor. Bugün pazar eskiden ne güzeldi pazarlar.
Babam pazar evde kalacak bizde gezmeye gideceğiz diye dört gözle beklerdik. Şimdi nerde eski pazarlar. Akşama kadar gezer aksam babaanneme giderdik.
E tabi annemin çenesi bu kadar düşükde değildi. Bazen diyorum ki annememi benziyorum ki zamanla.
İnsanlar biliyoruz ki benzemek istemedikleri insanlara farkında olmadan zamanla benzerler. Kötü olan benzemek mi yoksa, benzemek istememekmi bende bilmiyorum.
Hep sohbet
Hatta ben bazen yanlış sohbet ettiğimi bile düşünüyorum biliyor musunuz?
Neden diyecek olursanız hep birileri beni yanlış anlıyor. Yada ben mi yanlış anlatıyorum onuda bilmiyorum.
Mesela bazen denmek istenen nedir anlayamıyorum. Belkide cümleyi tam okumuyorum. Sonrası malum ne demek diyince salak ayağı yapıyorum sanılması normal.
Evet doğru ya ben rezil etmekten başka bir işe yaramıyorum unutmuşum. Bu sohbet siteleri içinde en çok canımı hep sevdiklerim acıttı. Zaten zoruna insanın canım dediklerinin dedikleri gitmez mi?
Ben aslında hepsohbet ederken yapıyorum hatayı. Kendim gibi biliyorum çünkü herkesi.
Ya hatam orda, yada hep yanlış sohbet için yanlış kişiler seçişimde. Belki birgün hatamı tam anlamıyla kavrarım.
Yada yanlış secimlerim ortadan kalkar. Şimdi bundada alınacak kesin birşey bulur birileri olsun alıştım haklı ama haksız olmaya.
Sizinde sohbet etmeye ihtiyacınız olduğunda hepsohbet ile sohbette kalın.
Our collection of gorgeous independent call girls covers several shapes and sizes is quite big. Our call girls range in skin tones, hair types, and eye colors from slender, curaceous, and voluptuous. Each of them is incredibly passionate about their profession and clientele. If you spend some time with a call girl, you will feel that although they are all different, they also have many traits in common. Please call us any time for service in hotels, they always try their best to make you feel better. They will pay close attention to what you have to say and provide the finest advice they can.
Gfnyt Call Girl Services Spend Quality Time Share Awesome Moment
One of the most valuable things available in life, it is said, is time. We all have limited time, hence it could be challenging to stop working and get some "me" time. Why not make the most of your time by choosing a call girl agency Gfnyt.com is the best call girls service since it can provide "the ultimate sexual and physical experience." Everyone has a hectic life; so, call girls should spend little time with males. In order to satisfy themselves, men search for a new partner.Most suitable option for lasting relationships and to entirely satisfy are s from call girls Agency.
Our High Profile call girls is very skilled and knows how to satisfy all of your needs. Your partner may be the reason you are unhappy as direct sex does not satisfy you and she is not aware of interesting activities. Along with activities help you to feel better; you cannot avoid spending a passionate night with call girls.
Visit Here For More Explore:- Raipur Call Girl !! Patna Call Girl !! Gaya Call Girl !! Jabalpur Call Girl !! Gwalior Call Girl !! Ujjain Call Girl !! Indore Call Girl !! Indorenipania Call Girl !! Indorevijay Nagar Call Girl !! Bhopal Call Girl !! Siliguri Call Girl !! Kolkata Call Girl !! Behala Call Girl !! Gariahat Call Girl !! Ballygunge Call Girl !! Jadavpur Call Girl !! Howrah Call Girl !! New Town Call Girl !! Bidhannagar Call Girl !! Kochi Call Girl !! Ernakulam Call Girl !! Ranchi Call Girl !! Jamshedpur Call Girl !! Idukki Call Girl !! Thiruvananthapuram Call Girl !! Hubli Call Girl